Kjære leser.
Godt å være hjemme igjen etter en velykket helg i Bergen.
Det ble mye god mat og mange fine studer med venner
og familie. Borte bra men hjemme best.
Jeg valgte å reise uten kjøkken vekten min.
Det jeg oppdager når jeg får frie tøyler, det er ikke hyggelig.
Jeg blir veldig løssluppen for reglene om mengde.
Jeg ser tydelig at etter 1 år og 4 mnd så er jeg
fortsatt svak for den maten som krøller ting til for meg.
Men jeg er jo bare et menneske jeg også, uten de
store superkreftene. Jeg er mennskelig jeg også.
Jeg holder meg unna sukker og mel, men jeg aner ikke
hvilken mengde jeg har spist i helgen.
Når det er sagt, er det jo mandag i dag.
Jeg er hjemme med kjøkken vekten min.
Jeg hopper rett opp på hesten igjen, ingen slurv eller
tull nå. Her er det jeg som bestemmer.
Så er da spørsmålet, skal jeg kunne reise på turer
uten å ha med kjøkken vekten min, uten å tenke på
mengde.
Eller er det sånn at jeg blir nødt til å ha med meg vekten
hvor enn jeg går.
Jeg har kommet frem til at, jeg skal leve godt.
Jeg vet hvor lett det er å spore litt av på mengden.
Men når jeg er på tur som denne helgen, så velger
jeg å la vekten være igjen hjemme.
Jeg hadde ikke gjort det for ett år siden, heller ikke om
jeg var slurvete med linjene fra før.
Men siden jeg er en person som har fulgt linjene nøyaktig,
så føler jeg at jeg faktisk kan gjøre det.
Men jeg er meget spent på min kroppslige reaksjon og
om jeg føler sult de neste dagene. Noe som er vanlig når man ikke
har vert like nøye med linjene for mengde.
HOTELL FROKOST:
Her var den noen ørsmå stekte poteter, litt egg, bacon, leverpostei og røkelaks.
Til frukten tok jeg litt havregrøt kokt på vann.
LUNSJ:
Tomatsuppe:
Vei opp 10 oz hakkede tomater,
løk og litt gulrot. Tilsett 1 dl vann og koker dette sammen.
Moser alt med stavmikser og tilsetter 1 oz fløte,
salt, pepper og basilikum.
Koker 2 egg
VEDLIKEHOLD:
1 egg.
1 Irina rundstykke: https://www.spisdegfri.no/faq/kan-jeg-fa-oppskriften-pa-irinas-rundstykker/
MIDDAG:
Juletallerken:
Maten på hotellet var fantastisk.
Her valgte jeg å spise en bit med pinnekjøtt og
en bit med svineribbe. Resten ga jeg videre til min sønn som
synes min mat så bedre ut enn hans mat.
Jeg fikk også noen ekstra grønnsaker av min datter.
Det er kun sunn fornuft som taler her, og så lenge jeg holder meg
unna sukker og mel, så har jeg fornuften i behold.
Klem J
#spisdegfri #brightlineeating #lunsj #frokost #middag #livsstil #livsstilsendring
#lettereliv #nedivekt #sunnvektnedgang #fortnedivekt #sunnfornuft
#sunnmat #utensukkerogmel #utenmelogsukker