Hei alle sammen.
Da jeg skulle starte på nytt denne gangen, så bestemte jeg meg for å prøve prepping. Altså å lage opp mat til flere dager.
Dette har jeg gjort tidligere, men ikke på denne måten.
Det jeg har lært er at når jeg er godt forberedt, er veien tyngre å gå for å endre planen.
Så nå har jeg vert godt forberedt i 15 dager.
Jeg kom meg over de 14 første dagene, som er de verste. I dag er det dag 15 og jeg kjenner magien bre seg i hele kroppen. Godt forberedt tar jeg tak i dagen og nyter den 😁
Frokost:
Proteinrundstykker:
10 oz cottage cheese
4 oz yoghurt naturelle
10 oz havregryn
3 egg
1 ts bakepulver
1 ts salt
Blandes sammen med en stavmikser og deles i 10 deler. Stekes på 225 grader i 25 min.
Pålegg: 2 oz skinke og 6 oz druer.
Lunsj:
5 oz løk
2 oz gulrot
5 oz hakkede tomater
1 dl vann
4 oz stekt eller kokt kylling.
Salt, pepper og chili krydder.
Stek løk og gulrot sammen i en gryte.
Tilsett hakkede tomater og vann.
Kok alt godt sammen. Tilsett kyllingen og krydder.
La alt småkoke i minimum 30 min.
Beste hilsen Jeanette
Ser alt deilig ut her,;)
Hei har begynt å følge her og lest alt. Du inspirerer.