Å preppe mat har reddet meg fra å feile.

Hei alle sammen.

Da jeg skulle starte på nytt denne gangen, så bestemte jeg meg for å prøve prepping. Altså å lage opp mat til flere dager.
Dette har jeg gjort tidligere, men ikke på denne måten.
Det jeg har lært er at når jeg er godt forberedt, er veien tyngre å gå for å endre planen.
Så nå har jeg vert godt forberedt i 15 dager.
Jeg kom meg over de 14 første dagene, som er de verste. I dag er det dag 15 og jeg kjenner magien bre seg i hele kroppen. Godt forberedt tar jeg tak i dagen og nyter den 😁

 

Frokost:

Proteinrundstykker:

10 oz cottage cheese

4 oz yoghurt naturelle

10 oz havregryn

3 egg

1 ts bakepulver

1 ts salt

Blandes sammen med en stavmikser og deles i 10 deler. Stekes på 225 grader i 25 min.

Pålegg: 2 oz skinke og 6 oz druer.

Lunsj:

5 oz løk

2 oz gulrot

5 oz hakkede tomater

1 dl vann

4 oz stekt eller kokt kylling.
Salt, pepper og chili krydder.

Stek løk og gulrot sammen i en gryte.
Tilsett hakkede tomater og vann.
Kok alt godt sammen. Tilsett kyllingen og krydder.
La alt småkoke i minimum 30 min.

 

Beste hilsen Jeanette

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg