Kjære leser.
Så sitter jeg her igjen. Ett år har gått.
Ett år siden sist jul. Jeg bare elsker julen.
I år mer enn noen gang.
Samholdet, vennskap og å være sammen.
I julen tar vi vare på hverandre og ser hverandre.
Men jeg har aldri tidligere vert så lite opptatt
av mat og det som står på bordene.
Det er ganske befriende å ha det slik, etter tiår med
jag etter neste godbit.
Jeg har oppdaget hvor fantastisk det er å ta
på meg kjolen jeg kjøpte for noen uker tilbake,
som ser like fantastisk ut enda.
Det at alle klærne jeg har i skapet er klær jeg liker,
klær som passer og ikke minst klær jeg føler meg bra i,
det er en følelse jeg ikke har hatt før. Jeg som lett kunne
bruke flere timer på å finne klær som passet.
Jeg som kunne gråte av frustrasjon over
at ingen av klærne så bra ut på meg. Dette er befriende!
Det er fortsatt litt rart at alle klærne passer hver dag.
Noe jeg kommer til å bruke tid på å lære meg å forstå.
ROMJULSMAT:
Frokost:
Proteinrundstykker med 2 oz stekt egg.
Lunsj:
Pølse og mos:
Jeg hadde noen pølse rester igjen som jeg stekte lett.
Kokte noen grønnsaker.
Kokte 50/50 sellerirot og blomkål mørt,
most med stavmikser, smakt til med salt og pepper.
Vei opp:
4 oz pølsebiter.
7 oz grønnsaker.
3 oz selleri og blomkål mos.
0,5 oz smeltet smør.
VEDLIKEHOD:
3,5 oz pølser.
10 oz kokte grønnsaker.
4 oz kokte poteter blandet med 1 oz melk, salt og pepper.
0,5 oz smeltet smør.
Middag:
VEDLIKEHOLD:
4 oz kokte poteter.
Klem J.
#nedivekt #brightlineeating #spisdegfri #lettereliv #sunnmat #normalvektig #sunnfrokost #sunnlunsj #sunnmiddag #rasktnedivekt #happythinandfree #livsstil #livsstilsendring #utensukkerogmel #utenmelogsukker #julemat #romjulsmat