Kjære leser.
Jeg har alltid vert en ærlig person.
Jeg later ikke som om jeg er en annen.
Jeg innrømmer gjerne at jeg har gjort en feil.
Det er vel derfor jeg ble så satt ut da jeg her om dagen
ble forhørt om dette med feil og juksing i forhold til maten.
For denne personen kunne ikke begripe at det var mulig å
klare å spise etter disse prinsippene over så lang tid.
Med skepsis i øynene tvilte denne personen på det jeg fortalte.
Men hvorfor skulle jeg lyve om det. Dette har vert en reise
i mat jeg liker. Jeg kan lage så mye godt.
Jeg ofrer ikke noen ting.
Jeg har gjort feil, og er den første til å innrømme det.
Men det har vert helt uten intensjon med å jukse eller
lure til meg noe mer enn det som er på planen min.
Det skjer av og til litt menneskelige glipper.
Det jeg fokuserer på da er at alle kan gjøre feil.
Feil er bare feedback på at noe må endres.
Og det som må endres er da som i mitt tilfelle da jeg trodde
jeg kunne spise dobbelt så mye ost som jeg kunne,
At jeg fra det punktet jeg forstod feilen, justerte meg.
Jeg banker ikke meg selv opp eller blir sint.
Møt deg selv med samme type kjærlighet som du
ville møtt en venn som hadde gjort en feil.
FROKOST 1 ÅR DAG 90:
Nydelige Irina rundstykker med 2 oz stekt egg.
LUNSJ 1 ÅR DAG 90:
RESTER:
4 oz servelatpølse stekes sammen med
7 oz grønnsaker.
3 oz selleri og blomkålmos.
0,5 oz smeltet smør.
VEDLIKEHOLD:
3,5 oz pølse.
10 oz state grønnsaker.
4 poteter most med 1 oz melk.
MIDDAG 1 ÅR DAG 90:
Indrefilet av svin:
Indrefilet av svin stekes hel i en stekepanne,
med salt og pepper.
Sellerirot og blomkål kokes mørt og moses med stavmikser.
Soppstuing:
Stekt sopp kokt inn med 2 oz matfløte, salt og pepper.
Kokte grønnsaker.
Her veier jeg opp slik:
4 oz indrefilet.
3 oz kokte grønnsaker.
4 oz soppstuing (fløte som fett)
3 oz selleri og blomkål mos.
Klem J.
#spisdegfri #brightlineeating #lettereliv #frokostrundstykker #irinarundstykker
#livsstilsendring #sunnmat #sunnlivsstil #indrefilet #soppstuing
#utenmelogsukker #utensukkerogmel #selleriogblomkålmos
Veldig flott skrevet. Det er så viktig å kunne innrømme feil 🙂 Mye godt på bildene!
Victoria Larsen: Takk <3 Alle gjør feil.