Å INNRØMME FEIL

Kjære leser.

Jeg har alltid vert en ærlig person. 

Jeg later ikke som om jeg er en annen.

Jeg innrømmer gjerne at jeg har gjort en feil.

Det er vel derfor jeg ble så satt ut da jeg her om dagen 

ble forhørt om dette med feil og juksing i forhold til maten.

For denne personen kunne ikke begripe at det var mulig å 

klare å spise etter disse prinsippene over så lang tid.

Med skepsis i øynene tvilte denne personen på det jeg fortalte.

Men hvorfor skulle jeg lyve om det. Dette har vert en reise

i mat jeg liker. Jeg kan lage så mye godt.

Jeg ofrer ikke noen ting.

Jeg har gjort feil, og er den første til å innrømme det.

Men det har vert helt uten intensjon med å jukse eller 

lure til meg noe mer enn det som er på planen min.

Det skjer av og til litt menneskelige glipper.

Det jeg fokuserer på da er at alle kan gjøre feil.

Feil er bare feedback på at noe må endres.

Og det som må endres er da som i mitt tilfelle da jeg trodde

jeg kunne spise dobbelt så mye ost som jeg kunne,

At jeg fra det punktet jeg forstod feilen, justerte meg.

Jeg banker ikke meg selv opp eller blir sint.

Møt deg selv med samme type kjærlighet som du 

ville møtt en venn som hadde gjort en feil.

 

FROKOST 1 ÅR DAG 90:

Nydelige Irina rundstykker med 2 oz stekt egg.

Kan jeg få oppskriften på Irinas rundstykker?

 

LUNSJ 1 ÅR DAG 90:

RESTER:

4 oz servelatpølse stekes sammen med 

7 oz grønnsaker.

 3 oz selleri og blomkålmos.

0,5 oz smeltet smør.

VEDLIKEHOLD:

3,5 oz pølse.

10 oz state grønnsaker.

4 poteter most med 1 oz melk.

 

MIDDAG 1 ÅR DAG 90:

Indrefilet av svin:

Indrefilet av svin stekes hel i en stekepanne, 

med salt og pepper.

Sellerirot og blomkål kokes mørt og moses med stavmikser.

Soppstuing:

Stekt sopp kokt inn med 2 oz matfløte, salt og pepper.

Kokte grønnsaker.

Her veier jeg opp slik:

4 oz indrefilet.

3 oz kokte grønnsaker.

4 oz soppstuing (fløte som fett)

3 oz selleri og blomkål mos.

 

Klem J.

#spisdegfri #brightlineeating #lettereliv #frokostrundstykker #irinarundstykker 

#livsstilsendring #sunnmat #sunnlivsstil #indrefilet #soppstuing 

#utenmelogsukker #utensukkerogmel #selleriogblomkålmos

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg