Kjære leser.
Jeg reiste fra oslo med solen i bagen.
For de to siste dagen har vert helt nydelig!
Vi har kunnet sitte ute i solveggen,
grillet og ordnet i hagen.
Når jeg tenker tilbake til våren 2017,
husker jeg fortvilelsen over kiloene som satt fast.
Fantes det en annen løsning enn tortur eller operasjon.
Tortur fungerte ikke… operasjon fikk jeg ikke dekket.
Så da ble jeg værende på fedme siden da.
Det å grue seg til varmen er noe jeg ikke unner noen.
Grue seg til å gå ute blandt folk i lette klær.
Med hele 42 kilo mindre kan jeg gå sommeren
i møte med et smil om munnen.
FROKOST DAG 245:
Bananpannekaker:
1 oz havregryn.
0,5 oz linfrø.
2 egg.
3 oz banan most med gaffel.
Litt vann.
Bland alt godt sammen, å la det svelle i 10 min.
Stekes i stekepanne eller på steketakke.
LUNSJ DAG 245:
Grillmat:
Jeg pakket inn 7 oz grønnsaker i aluminiumsfolie.
Det ble paprika, gulrot, sopp, brokkoli og løk.
La dette på grillen i 10 min.
Servert med 3 oz blomkålris.
4 oz pølser uten mel og sukker blandt de 3 første ingr.
Litt rømme på toppen.
MIDDAG DAG 245:
Saltkjøtt:
Satte salte knoker på kok tidligere i dag.
De har kokt i ca 3 timer.
Jeg laget rotmos av kålrot, sellerirot og blomkål.
Smakt til med salt og pepper.
4 oz saltkjøtt.
6 oz rotmos.
4 oz kokte grønnsaker.
Klem J
#spisdegfri #brightlineeating #lettereliv #livsstilsendring
#foodfreedom #happythinandfree