Kjære leser.
Helgen har bare forsvunnet og det har starten på uken også.
Lørdag var jeg 7 timer i idrettshallen som leder for
håndballen i min kommune.
Etter 7 timer med minihåndball gikk vi en 2 timers tur
i skogen, med hodelykter og grillmat.
Joda som om ikke det var nok så feiret
vi en 80 årsdag søndagen, coaching på mandagen
og håndballtrening igjen i kveld.
Jeg holder sakte men sikkert på å lande her.
Men før jeg lander, sitter jeg å fryder meg over
at jeg har vert så tøff å søkt meg inn på en utdannelse
innen coach mentoring.
Gleder meg som et lite barn til hva dette vil gi meg.
Jeg vet jo at jeg har et hjelpende hjerte.
Jeg må bare lære meg å bruke det riktig.
Det er jeg ganske sikker på at denne utdannelsen vil gi meg.
FROKOST 1 ÅR DAG 89:
Risgrøt:
1 oz risgrøt gryn.
8 oz melk.
Vann etter behov.
Kok dette godt sammen.
Det kan fort gå en 30-35 min å koke grøten skikkelig inn.
Så jeg gjør det slik:
Band alt sammen i en ildfast form.
tilsett 2 dl vann i tillegg.
Sett den ildfaste formen med lokk i ovnen på 70 grader over natten.
Ta den ut om morgenen og server med 6 oz banan.
LUNSJ 1 ÅR DAG 89:
Salat med fetaost og oliven:
10 oz salat, tomater og løk.
2 oz fetaost.
1 oz oliven.
1 ts olje.
VEDLIKEHOLD:
4 oz kokt og stekt søtpotet terninger.
MIDDAG 1 ÅR DAG 89:
Servelatpølse:
4 oz stekt servelatpølse.
5 oz stekte wook grønnsaker.
5 oz sellerirot og blomkål mos.
Kok selleri og blomkål mørt, sil av.
Mos med stavmikser og smak til med salt og pepper, 0,5 oz smør.
VEDLIKEHOLD:
3,5 oz pølse.
10 oz stekte grønnsaker.
4 oz kokte poteter som moses med 1 oz melk,
salt, pepper og 0,5 oz smør.
Klem J.
#spisdegfri #brightlineeating #lettereliv #sunnlivsstil
#sunnmat #nedivekt #75kilomindre #livetutenmelogsukker #utenmelogsukker
#happythinandfree #salat #salatmedfetaost #stektservelatpølse