HALLOWEENFESTEN

Kjære leser.

I går var det Halloween her I huset.

Jeg elsker slike dager. Da kan jeg finne frem barnet i meg.

Vi pynter huset og kler oss ut.

Her i huset er Halloween mer enn godteri.

Det er ikke der fokuset er. 

Vi bruker anledningen til å være sammen og gjør noe gøy.

I går ble det litt ekstra feiring, da nevøen vår hadde bursdag.

Men det stoppet ikke oss, vi kledde oss ut og gikk i selskap.

Jeg tror noen av gjestene fikk hakeslepp da de så oss,

men vi hadde jo bare pyntet oss…litt skummel…

 

 

FROKOST 1 ÅR DAG 70:

Bananvafler:

2 egg.

1 oz havregryn.

3 oz banan most med gaffel.

1/2 ts kanel.

Bland alt godt sammen og la det svelle i 10 min.

Stek vafler i vaffeljern.

3 oz banan på toppen.

 

LUNSJ 1 ÅR DAG 70:

Tomatkylling gryte:

3 oz løk surres i en panne gjerne litt hvitløk og chili.

Tilsett 4 oz hakkede tomater og 1 dl vann.

Kok dette godt sammen og tilsett 4 oz ferdig stekt eller kokt kylling.

Smak til med salt og pepper.

3 oz blomkål raspes å has i kokende vann, sil av med en sil med små hull.

VEDLIKEHOLD:

3 oz løk.

6 oz hakkede tomater.

4 oz kokt ris.

 

MIDDAG 1 ÅR DAG 70:

Stor kjøttkake med eggerøre:

Visp sammen noen egg og stek eggerøre.

Bland sammen 800g kjøttdeig med 

2 egg og 2 dl melk, salt og pepper.

Ta halve deigen å legg i en varm stekepanne.

Ha eggerøre over kjøttdeigen.

Ta resten av kjøttdeigen over eggerøren.

La dette steke til kantene er brune.

Snu hele kjøttkaken, å stek på andre siden.

Kan dele den i to deler.

Legg kjøttkaken i en ildfast form og stek ferdig 

på 225 grader i 25 min.

Kok ut stekepannen med matfløte.

Kok opp frosten erter og mos med stavmikser, salt og pepper.

Kok grønnsaker.

Vei opp 4 oz kjøttkake.

5 oz ertemos 

5 oz kokte grønnsaker.

1 oz fløte.

VEDLIKEHOLD:

4 oz kokte poteter.

 

Klem J.

 

#spisdegfri #brightlineeating #lettereliv #livstilsendring 

#livsstil #kyllinggryte #kjøttkake #sunnmat #sunnlivsstil #halloween 

#happythinandfree #utenmelogsukker

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg