Kjære leser.
I går var det Halloween her I huset.
Jeg elsker slike dager. Da kan jeg finne frem barnet i meg.
Vi pynter huset og kler oss ut.
Her i huset er Halloween mer enn godteri.
Det er ikke der fokuset er.
Vi bruker anledningen til å være sammen og gjør noe gøy.
I går ble det litt ekstra feiring, da nevøen vår hadde bursdag.
Men det stoppet ikke oss, vi kledde oss ut og gikk i selskap.
Jeg tror noen av gjestene fikk hakeslepp da de så oss,
men vi hadde jo bare pyntet oss…litt skummel…
FROKOST 1 ÅR DAG 70:
Bananvafler:
2 egg.
1 oz havregryn.
3 oz banan most med gaffel.
1/2 ts kanel.
Bland alt godt sammen og la det svelle i 10 min.
Stek vafler i vaffeljern.
3 oz banan på toppen.
LUNSJ 1 ÅR DAG 70:
Tomatkylling gryte:
3 oz løk surres i en panne gjerne litt hvitløk og chili.
Tilsett 4 oz hakkede tomater og 1 dl vann.
Kok dette godt sammen og tilsett 4 oz ferdig stekt eller kokt kylling.
Smak til med salt og pepper.
3 oz blomkål raspes å has i kokende vann, sil av med en sil med små hull.
VEDLIKEHOLD:
3 oz løk.
6 oz hakkede tomater.
4 oz kokt ris.
MIDDAG 1 ÅR DAG 70:
Stor kjøttkake med eggerøre:
Visp sammen noen egg og stek eggerøre.
Bland sammen 800g kjøttdeig med
2 egg og 2 dl melk, salt og pepper.
Ta halve deigen å legg i en varm stekepanne.
Ha eggerøre over kjøttdeigen.
Ta resten av kjøttdeigen over eggerøren.
La dette steke til kantene er brune.
Snu hele kjøttkaken, å stek på andre siden.
Kan dele den i to deler.
Legg kjøttkaken i en ildfast form og stek ferdig
på 225 grader i 25 min.
Kok ut stekepannen med matfløte.
Kok opp frosten erter og mos med stavmikser, salt og pepper.
Kok grønnsaker.
Vei opp 4 oz kjøttkake.
5 oz ertemos
5 oz kokte grønnsaker.
1 oz fløte.
VEDLIKEHOLD:
4 oz kokte poteter.
Klem J.
#spisdegfri #brightlineeating #lettereliv #livstilsendring
#livsstil #kyllinggryte #kjøttkake #sunnmat #sunnlivsstil #halloween
#happythinandfree #utenmelogsukker