Kjære leser.
Vi har hatt noen nydelige dagen i Eivindvik,
sammen med svigers og svogeren min.
I går tok vi båten til Skjerjehamn. En nydelig plass.
Deilig å kjøre båt og føle at jeg ikke velter båten.
Enkelt å komme seg opp og ned i båten uten å ramle uti.
Ja sånn kunne jeg tenke tidligere.
Jeg hadde problemer med å komme meg opp og ned fra båten.
Det ligger mye frihet i det.
Når vinden blåser i gjennom håret i et så nydelig landskap!
Det er ikke så mye som slår det.
FROKOST 1ÅR DAG 50:
Irinarundstykke med egg og ost.
Oppskriften er her:
LUNSJ 1 ÅR DAG 50:
Det ble stekt ris med egg i matboks.
3 oz raspet og kokt blomkål.
7 oz amerikansk blanding eller andre grønnsaker.
2 egg.
Stek grønnsakene godt i en stekepanne.
Ha over blomkålrisen.
Rør inn 2 sammenpiskede egg.
Grillkrydder og litt karri.
VEDLIKEHOLD:
4 oz kokt ris.
10 oz grønnsaker.
2 egg.
MIDDAG 1 ÅR DAG 50:
Ekte servelat med mos:
Sellerirot og blomkål kokes mørt og siles av.
Mos dette med stavmikser, ha i salt og pepper.
Stek servelatpølse uten mel og sukker blandt de
3 første ingrediensene.
Kokte grønnsaker.
4 oz servelat.
4 oz mos.
6 oz grønnsaker.
VEDLIKEHOLD:
4 oz potetmos.
10 oz kokte grønnsaker.
Klem J.
#spisdegfri #brightlineeating #irinarundstykker #lettereliv
#livsstilsendring #stektris #servelatpølse #livsstilsendring
#utenmelogsukker #happythinandfree
Høres helt nydelig ut :-)))
Nå fikk jeg lyst på stekt ris! 🙂
Victoria Larsen: Takk 🙂
Stine Tjernsli Jensen: Det er så godt og så enkelt!
For en fantastisk blogg 😍😍 oppskriftene er supre – du er en inspirasjon -takk
Grethe: Takk <3
Leser oppskriftene med stor interesse – du burde jo absolutt gi de ut i egen kokebok , eller kanskje samle de i en egen kategori i bloggen – alle oppskriftene dine på ett sted . Supre oppskrifter 😋👍😀
Grethe: Tusen takk. Jeg skal gi ut kokebok en gang. Men det tar litt tid 🙂