Kjære leser.
Dag to på øyen Kalamos.
En nydelig liten øy som byr på mye.
I går gikk vi en ganske lang tur opp i fjellene,
å ned igjen til stranden.
Det v ar en helt fantstisk tur, selv om ungene
ikke syntes det var noe kjekt med alle oppoverbakkene.
Men herlighet så deilig det var å hoppe i sjøen etter den turen.
Vi hadde glemt kontanter i båten og kunne ikke betale med
kort på strandbaren, men heldigvis fikk vi en flaske vann
av de koselige folkene som jobbet der.
De synes vi såg så tørste ut.
Da vi kom tilbake i båten fant vi ut at batteriene hadde
gått kraftig ned. Så turen videre i dag ble utsatt.
Heldigvis en min kjære ganske god på alt med maskiner
og slikt, så han satte oss på en kafe noen timer for å
prøve å fikse problemene.
Får han det ikke til må vi tilbake til Nydri for å få hjelp.
Vi lever i spenning for øyeblikket.
Bildene fra i fjor sommer og i år sier sitt.
Nå ser til og med jeg forskjell.
Dette er vel beviset på at det virker.
FROKOST DAG 327 og 328:
1 oz havregryn og 8 oz gresk yoghurt.
6 oz frukt.
LUNSJ DAG 327:
Gresk salat.
10 oz grønnsaker.
3 oz fetaost med krydder.
Dette var helt fantastisk i varmen.
MIDDAG DAG 327:
Det ble middag i båten i går.
Da laget jeg en tomatsaus med grønnsaker i.
Jeg surret sammen løk, paprika og gulrot.
Hadde over hakkede tomater og litt vann.
Lot det koke godt inn.
Hadde oppi kjøttboller uten mel i de 3 første ingrediensene.
Lot dette koke godt sammen.
Veide opp 4 oz kjøttboller.
10 oz tomatsaus med masse grønnsaker.
4 oz ris (vedlikehold, har valgt å flytte kornet til middag)
Klem J
#spisdegfri #brightlineeating #lettereliv #seilbåtferie
#hellas #lykkelig #livssyilsendring #livsstil
#sunnmat #greskmat