Kjære leser.
Første uken i båten har gått kjempefint.
Vi var nok spent alle sammen på hvordan dette skulle gå.
Jeg var mest spent på om jeg kom til å klare
å følge mine klare grenser her nede.
Men når jeg kan lage mye av maten selv er det lettere å holde.
Dagen i dag har vi brukt ved bassenget og rundt i turist gatene.
Det er så mye å se på. Ungene er fascinert for hver meter vi beveger oss.
Jeg trodde det ville bli vanskeligere å gå inn på
en iskrem cafe å bare drikke kaffe.
Jeg tror grunnen til at det går så lett er at jeg er livredd
for å gå opp i vekt igjen. Jeg føler meg endelig god nok.
Jeg har heldigvis klart første uke med glans.
Når jeg ser tilbake på juli i fjor sommer så klarte jeg ikke 2 dager
på ferie uten å sprekke. Så nå er jeg rimelig stolt.
FROKOST DAG 318:
Gresk yoghurt naturelle med 1,5 % fett.
1,5 oz havregryn 6 oz banan.
LUNSJ DAG 318:
Lunsj i båten.
Jeg stekte løk og paprika.
Laget salat av isberg salat og tomater.
Veide opp alt til 10 oz.
1 oz fetaost.
1 oz bacon og 3 oz stekt egg.
MIDDAG DAG 318:
Gresk salat:
Denne er helt fantastisk.
Jeg tok vekk olivenene fordi at jeg ikke liker de,
men alt det andre var helt perfekt.
Klem J.
#spisdegfri #brightlineeating #lettereliv #livvstilsendring #seilbåt
#ferie #hellas #greece #seiltur #happythinandfree #utenmelogsukker