Kjære leser.
Så var det dagen derpå her i huset.
Det tok virkelig på å ha et så fullstappet program
som vi hadde i går. Men jaggu hadde vi det kjekt.
Så i dag har vi gått rundt her i vår egen verden,
Litt i slow motion….
Jeg har fått mange kommentarer på at jeg
ikke brøt linjene mine i går.
For meg er det ikke noe annet.
Jeg utfordrer ikke grensene min når det gjelder maten.
MEN i dag har jeg utfordret noen andre grenser.
For første gang i livet hoppet jeg på trampoline…
Jeg må si at det var skummelt.
Jeg har hatt så lyst til å prøve det i flere år,
men jeg har vert så redd for at trampolinen skulle
rakne om jeg gikk oppå… men det gjorde den ikke.
Tror naboen fikk seg en skikkelig god latter…
FROKOST DAG 265:
Irina rundstykke med 1 oz eggerøre og 1 oz spekemat.
LUNSJ DAG 265:
Pølserester fra i går ble pølsesnadder.
10 oz grønnsaker som brokkoli, gulrot, løk
sopp og blomkål.
Stekes godt sammen med 4 oz pølse.
2 ss soyasaus og 1 oz fløte tilsettes rett før servering.
MIDDAG DAG 265:
Grillmat rester:
Jeg bakte en form med rotgrønnsaker.
Tilsatt 1 ts olje salt og rosmarin.
Varmet noe kjøtt fra grilling i går.
5 oz bakte grønnsaker.
5 oz salat.
4 oz kjøtt.
0,5 oz aioli.
Klem J
#spisdegfri #brightlineeating #lettereliv #rester
#grillmat #grønnsaker #lykkelig