Kjære leser.
I dag tok jeg fatt på noen fine kjoler jeg
har hatt liggende.
De måtte krympe inn en del.
Så da vare det bare å vekke kreativiteten
å få symaskinen i sving.
Det ble ikke bare lett, men det ble veldig bra.
Bilder kommer etter hvert.
Jeg har en del kjoler igjen å sy inn.
Men jeg tenker at dette er lurt for både
økonomien og miljøet.
Sydde inn bunaden her om dagen også.
Det er rart å sy inn noe som ble sydd
ut til det fulle for bare 4 år siden.
Jeg sydde til og med i de samme hullene fra sist.
Hvem hadde vel trodd
at jeg skulle gå ned i vekt.
Ikke jeg!!
Etter all syingen måtte jeg nyte solen.
Viktig å få litt D-vitaminer.
Noe som var mangelvare i fjor sommer.
FROKOST DAG 260:
Irina rundstykke med 1,5 oz eggerøre og
0,5 oz spekeskinke.
LUNSJ DAG 260:
Biffsnadder av svin:
Brukte restene av indrefileten jeg grillet i går.
Stekte 10 oz løk, gulrot, brokkoli, sopp og paprika.
Hadde i 4 oz svin indrefilet i og stekte
dette godt sammen.
Hadde over litt soyasaus uten sukker og mel.
Salt og pepper og 1 oz fløte.
MIDDAG DAG 260:
Kjøttkaker:
Når jeg lager kjøttkaker lager jeg til hele familien.
Jeg blander 600 g kjøttdeig eller karbonadedeig,
sammen med 2 egg og ca 2 dl melk.
Salt og pepper.
Satte de i stekeovnen i 10 min på 200 grader.
Blander dette godt sammen og steker kjøttkaker.
Jeg koker ut stekepannen med litt vann og fløte.
Kokte en pose frostene erter og moste de med stavmikser.
4 oz kjøttkaker.
4 oz moste erter.
6 oz koke grønnsaker.
1 oz fløte.
Godt og enkelt til hele familien.
Klem J.
#spisdegfri #brightlineeating #lettereliv #livsstil
#biffsnadder #kjøttkaker #sausutenmel
#livsstilsendring #lykkelig #sydilla #sol