MAT PÅ EN SØNDAG

Kjære leser.

Jeg har blitt hyllet som en brightlinerockstar

av brightlineeating på instagram.

 

 

FROKOST DAG 238:

Omelett.

4 oz stekte poteter.

2 egg.

Salt og pepper.

 

LUNSJ DAG 238:

Lapskaus:

10 oz grønnsaker som gulrot, kålrot,

sellerirot, løk og kålhode.

4 oz pølse.

Kokt godt sammen og krydret med salt og pepper.

 

MIDDAG DAG 238:

Røkt svinekam.

Svinekammen har stått i en ildfast form med lokk 

på 150 grader i 5 timer.

4 oz stekt kjøtt.

5 oz kokte erter som jeg har most og smakt til

med salt og pepper.

5 oz Kokte grønnsaker.

 

Klem J

 

#spisdegfri #brightlineeating #lettereliv #livsstil

#sunnmat #svinekam #lapskaus

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg