Kjære leser.
Det å veie 41 kilo minde er ikke noen
sensasjon i seg selv. Folk har gjort det før.
Det som er fantastisk er at dette har endret livet mitt.
Ikke på grunn av vekten, men på grunna av
alle de fordelene som kommer ut av å ikke
spise sukker og mel.
Dette er bevist. Dette er det forsket på.
Og ja det er sant.
Det er som om jeg har tilgang til plasser
i hjernen jeg aldri har visst om.
Jeg vet at det sitter folk der ute å leser dette
som ikke er mat avhengige.
DERE ER HELDIG!
For oss som sliter med cravings og
matsug hele tiden er det godt å høre at det
blir så mye bedre “sukkerrusfri og melrusfri”
Du vil få tilgang til denne delen av hjernen.
FROKOST DAG 232:
Havregrøt.
1 oz havregryn
1 oz linfrø.
6 oz melk.
Dette kokes godt sammen.
Jeg moser en banan med gaffelen å rører den inn.
Kanel på toppen.
LUNSJ DAG 232:
Kjøttboller.
Jeg kjøpte noen kjøttboller uten mel og sukker blant
de 3 første ingrediensene.
Så 4 oz kjøttbolle steker jeg lett i en stekepanne.
5 oz blomkål, sellerirot og kålrot.
Kokes godt sammen og moses med stavmikser.
2 oz stekt løk og 3 oz kokte grønnsaker.
Mosing av grønnsaker:
I dette opplegget moser vi ikke frukt
av den grunn at fiberene blir knust.
Fiberene fungerer som en sil for fruktsukkeret.
Når dette knuses renner det rett inn i blodet uten
å bli silt.
Grønnsaker gjør det samme, men innholdet av
naturlig sukker er ikke like høyt.
MEN noen vil reagere på det å mose
grønnsaker, når andre ikke vil reagere.
Jeg anbefaler en blanding av hele og moste grønnsaker.
For en god balanse.
MIDDAG DAG 232:
Laks:
Nå hadde buddyen min blitt stolt.
KEEP IT SIMPLE!
4 oz ovnsbakt laks.
10 oz kokte grønnsaker.
2 oz lettrømme.
Hadde du sakt til meg for ett år siden
at dette var godt, ville jeg ikke trodd deg.
I dag var det helt nydelig!
Klem J
#spisdegfri #brightlineeating #lettereliv #livsstil #livsstilsendring #lykkelig
#foodfreedom #sunnmat #sukkerfri #melfri
Ønsker deg en fin kveld 🙂
kaosverden89: Tusen takk.