Kjære leser.
Det å komme hjem etter en fantastisk påsketur til nydelige Eivindvik,
var helt magisk. Jeg var ganske sliten etter 8 timer i bilen.
Sovnet som en sten i går.
MEN jeg våknet pokker ikke før 11.45 i dag.
Jeg må ha vert helt utmattet av 2 dager med smerter.
Fikk totalsjokk når jeg så hva klokken var.
Så i dag ble maten helt snudd på hodet.
Min kjære hadde ikke vekket meg heller,
så han satt å ventet på frokost han….
Det er ikke ofte dette skjer altså.
Eller det har vel aldri skjedd før heller.
Så da var det bare å hive seg rundt å finne ut dagens
måltider, uten å ødelegge noen planer.
FROKOST DAG 218:
Havregrøt med banan…
Eller banan med havregrøt….
6 oz melk.
1 oz linfrø.
1 oz havregryn.
Kokes godt sammen og toppes med kanel og 6 oz banan.
Var veldig godt!
LUNSJ/MIDDAG DAG 218:
Laks med moste erter.
Laksen stekte jeg på 225 gader midt i ovnen i 20 min.
Jeg krydret den med sitron, salt og pepper.
Veide opp 3 oz ferdig stekt laks.
Jeg kokte opp frosne erter og moste de med stavmikser.
Smakt til med salt og pepper.
Servert med kokte grønnsaker.
10 oz grønnsaker/mos til sammen.
2 oz lettrømme.
FRUKT TIL LUNSJ
6 oz fruktsalat (banan, eple, appelsin og kiwi)
1 oz pisket kremfløte.
Dette ble dagen i dag. men sånn er det noen ganger.
Det må aldri bli en vane. Men noen ganger bommer jeg også.
Klem J
#spisdegfri #brightlineeating #livsstilsendring #laks
#fruktsalat #havregrøt #foodfreedom #lykkelig
Er godt å sove, og noen ganger må kroppen få hvile særlig når man blir veldig sliten.
Her ble det økologisk rotgrønnsaker, og strimlet svinekjøtt som jeg wooket. Bruker litt soyasaus, litt krydder. Men tar 6 oz grønnsaker, og 4 oz kjøtt. En appelsin til dessert. Ha en fin uke.
Eva: Det hørtes veldig godt ut!
Ha en nydelig uke du også!
Hei! Inspirerende blogg 🙂
Kan jeg spørre om din frokost? kun 1OZ (28gr.) havregryn?
Mariann: Ja det stemmer. Det er nok det 🙂