Kjære leser.
Å miste nesten 38 kilo på ett år kan gi frihet,
men for meg handler frihet om ganske mye.
Det handler om å bestemme over eget liv.
Det handler om å ta egne avgjørelser.
Det handler om å ha kontroll over meg selv.
Det handler om å ikke ha elementer i livet som drar meg nedover.
Jeg har i alle år trodd at det å ha tid til seg selv eller prioritere seg selv
er egoistisk. Jeg ser nå at det er en nødvendighet.
Alle trenger egenpleie.
Å la maten kontrollere livet mitt, føltes som et fengsel.
Alt handlet om neste måltid. Neste øyeblikk der jeg kunne “kose” meg.
Å gi slipp på maten har gitt meg mulighet til å se andre ting i livet.
Viktige ting!
Ting jeg bare har tatt forgitt.
Hvordan er det mulig sier noen… Det er mulig!
Det heter å spise seg til frihet.
Meg og yogamatten min.
FROKOST DAG 202:
Frokostmuffins:
Jeg lager 6 store og spiser 3 til en frokost.
1 oz linfrø.
2 oz havregryn.
6 oz most banan.
3 oz melk.
1 oz nøtter
2 egg.
1 ts bakepulver.
1 ts kanel.
Bland dette godt sammen og fyll formene.
Stek på 200 grader i 30 min, midt i ovnen.
LUNSJ DAG 202:
Tomatsuppe med egg.
Jeg koker 2 egg.
10 oz hakkedetomater, løk og gulrot kokes sammen med 1 dl vann.
Moses med stavmikser og smakes til med salt, pepper, oregano og basillikum.
MIDDAG DAG 202:
Gryte:
4 oz løk, gulrot, paprika og brokkoli stekes i en stekepanne med litt olje.
Ha i 4 oz stekt kjøttdeig og stek dette godt sammen.
Tillsett 3 oz hakkede tomater og 1 dl vann.
Kok dette godt inn å smak til med salt, pepper, oregano og basillikum.
Du kan godt ha litt chili og hvitløk i også.
Kok opp vann å ha 3 oz raspet blomkål i vannet.
Sil av “risen” med en sikt (tette hull).
Nydelig!
Klem J