Kjære leser.
Tidligere har jeg klart å ødelegge alt med å tenke
“neste helg har den bursdag så da kan jeg” eller “det er jo lørdag”.
Noe som gjentok seg oftere og oftere.
Men det å ta en dag om gangen gir frihet rundt alle planlagte sprekker.
Når jeg skal i selskap, bestemmer jeg meg om morgenen hvordan dagen skal bli.
Ikke uken før, 2 dager før eller dagen før.
Dette gjør at jeg klarer å fokusere bedre og ikke prøver å ødelegge for meg selv.
Var på Bailine i dag.
Jeg ser stor forskjell på overflødig hud.
Den trekker seg mer og mer sammen, noe jeg synes er helt fascinerende.
Smertene er også mye bedre. Fikk tilbake følelsen i høyre fot.
FROKOST DAG 198:
Frokostmuffins i dag også.
Kommer nok til å bli sånn en stund fremover.
LUNSJ DAG 198:
Kjøttsuppe:
Rester fra kjøttet i går.
10 oz grønnsaker som gulrot, sellerirot, kålrot, løk og vårløk.
4 oz kjøtt fra svineknoke.
Kokt godt sammen og smakt til med salt og pepper.
MIDDAG DAG 198:
Laks:
6 oz kålrot, sellerirot og blomkål kokt sammen og most med stavmikser.
Servert med 4 oz stekt laks, 4 oz kokte grønnsaker og 2 oz lettrømme.
Helt nydelig!
Klem J