Kjære leser.
I dag har jeg jobbet mye med den nye jobben min.
Satt meg inn i materialet og arbeidsoppgavene.
Jeg merker at jeg tar dette veldig seriøst, livredd for å gjøre feil.
MEN så stolt over å være en del av noe så stort som dette.
Jeg vil være med å vise at det er mulig å bli lykkeligere, friere og slankere.
Selv for en som har slitt i flere tiår. Uansett forutsetninger.
Det å kunne bidra med det jeg har lært og min kompetanse på kjøkkenet er jo gull verdt.
Så nå satser jeg på at jeg klarer å holde mine klare grenser i medgang,
som jeg har gjort i motgang. For jeg er den typen som kunne ødelegge alt,
like godt i medgang som i motgang.
Jeg ville belønne meg selv å straffe meg selv.
Jeg brukte maten som en måte å fortelle meg selv at jeg ikke betyr en dritt.
Noe jeg er stolt av å si at jeg ikke gjør lenger.
FROKOST DAG 177:
Havregrøten min. Jeg elsker den over alt!
1 oz (28,3 g) Havregryn og 8 oz (226,7 g) melk.
Kokes sammen og serveres med 1 banan og kanel.
LUNSJ DAG 177:
Laksegryte i form:
3 oz (85,04 g) stekt eller kokt laks.
10 oz (283,49 g) grønnsaker som hakkede tomater, løk, brokkoli, paprika og gulrot.
Bland dette godt sammen i en ildfast form, smak til med salt, pepper og basillikum.
Ha over 1 oz (28,3 g) ost, å stek den på 230 gader midt i ovnen i ca 10 min.
MIDDAG DAG 177:
Favoritt spagetti ala J:
4 oz (113,39 g) Stekt kjøttdeig.
Stek 7 oz (198,46 g) løk, paprika, gulrot og hakkede tomater
i en stekepanne. Tilsett kjøttet og smak til med salt,pepper, oregano og basillikum.
Del opp 3 oz (85,04 g) squash i tynne skiver. Kok opp vann i en kjele.
Tilsett squashen og skru av varmen. La den stå der i 5 min før du sier den.
Eller la den koke i 1 min før du siler den.
NYDELIG!
Klem J