FEBER…HVA SPISER JEG DA….

Kjære leser.

Jada… Der fikk jeg også feber. Helt slått ut på sofaen.

Fikk heldigvis gjort et intervju med tv 2 før jeg tok kvelden.

Følte meg så lite frech når kameraet ble stukket opp i ansiktet mitt, på vei inn døren på butikken.

Men sånn er livet, blir ikke det bra tv så vet ikke jeg…

Satser på at feberen gir seg fort. Jeg har ikke tid til mer sykdom.

 

FROKOST DAG 162:

Bananpannekaker, most banan, stekt skinke og nøtter.

1 banan, 1 oz havregryn og 1 egg blandes sammen. La det svelle i 5 min.

I dag ble de perfekte. stekte de på middels varme, da holdt de godt sammen.

 

LUNSJ DAG 162:

Svinebiffsnadder:

10 oz grønnsaker.

4 oz stekt strimlet svinekjøtt.

Stekes godt sammen og krydres med grillkrydder.

 

MIDDAG DAG 162:

4 oz Stekt laks.

5 oz sellerirot pommes.

5 oz kokte grønne erter, gulrot og blomkål.

Veldig enkelt, veldig godt.

 

Da tar jeg kvelden å prøver å bli frisk.

Klem J

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg