Kjære leser.
Jeg tenker ofte tilbake til alle kilometerene jeg har løpt på tredemøllen,
alle kiloene jeg har løftet i vekter og alle timene jeg har brukt på treningsenteret.
Jeg var godt trent. Hadde god utholdenhet. Noe folk ikke trodde før de så meg løpe.
Jeg trente opp i 6 dager i uken. Oftest 5 dager i uken.
Jeg ga alt! Kroppen reagerte med at jeg lå strak ut resten av dagen.
Jeg kunne ikke forstå hvorfor jeg ikke gikk ned i vekt.
Nå vet jeg at maten var årsaken. Jeg mistet all fornuft etter trening, å spiste alt jeg trente vekk.
Nå har jeg trent minimalt de siste 5 mnd… gått ned 34 kilo.
Men nå kommer jeg over i en fase i vektnedgangen der jeg må vurdere å trene litt igjen.
Ikke for å gå ned i vekt, men for å bygge opp muskulaturen.
MEN jeg er livredd for å kjøre kroppen min i samme situasjon som sist.
Klarer jeg å trene moderat? Tiden vil vise.
FROKOST DAG 161:
Havregrøt med vann i dag. 1 egg og en liten pølsebit.
1 oz havregryn og 6 oz vann, med banan og kanel.
2 oz pølse og 1 kokt egg.
LUNSJ DAG 161:
Pytt i panne:
10 oz grønnsaker som løk, gulrot, paprika, kålrot og vårløk.
2 oz kokt skinke.
1 egg.
Stek grønnsakene i 1 ts smør. Tilsett skinken å la det steke godt sammen.
Ha i egget og stek det inn i blandingen.
Krydre med grillkrydder og karri.
MIDDAG DAG 161:
Svinebiff:
Stekte svinebiffen i en ildfast gryte på 225 grader i ca 1 time.
Tok av lokket og stekte videre i 15 min.
Kuttet opp 5 oz selleri, gulrot, blomkål og kålrot.
Kokte dette godt sammen og moste det med stavmikser.
Kokte 5 oz med gulrot, kålrot og blomkål ved siden av.
Veide opp 4 oz med svine biff og serverte med 1 ss steke sky fra kjøttet.
NYDELIG MAT.
Klem J
Jeg elsker havregrøt! På bloggen min har jeg oppskrifter på mange frokostgrøter 🙂
iselinsorvik: Takk for tips! var masse godt der såg jeg.