Kjære leser.
Da er jeg tilbake etter noen dager i Bergen.
Denne gangen var det for å ta farvel med min kjære morfar.
Det ble en veldig fin avskjed.
Jeg taklet det veldig fint, MEN maten kunne jeg taklet bedre.
Jeg spiste vanlig kjøttsuppe den dagen, uten å måle.
Nå skal ikke jeg være så hard med meg selv, men jeg merker at jeg lettere blir fristet til
å spise ting utenfor planen. Automatikken forsvinner litt og hjernen prøver å finne
unnskyldninger til å spise mer eller ting jeg ikke skal.
Så min konklusjon er at for å få dette til må jeg spise nøyaktig det som er planen.
Jeg har ikke sjanse til å klare dette uten å være nøyaktig og følge reglene.
FROKOST DAG 155-158:
Havregrøt har fått meg igjennom dagene på tur.
LUNSJ DAG 155-158:
Salat med ost og skinke i bilen.
Pølselapskaus med 10 oz grønnsaker og 4 oz pølse.
MIDDAG DAG 155-158:
4 oz Kjøttboller stekt sammen med 5 oz løk, gulrot og paprika.
5 oz blomkål og sellerirot mos.
Taco salat, med 4 oz tacokjøttdeig og 10 oz salat.
Alt blir ikke alltid perfekt, men så lenge jeg ikke gir meg så kommer jeg i mål.
Klem J