MAT PÅ FØRSTE SØNDAG I ADVENT

Kjære leser.

Så var det første søndag i advent. Kjenner at jeg har lyst å bake julekaker i dag.

Men ikke for å spise selv, men for å holde tradisjonene vedlike.

Dilemmaet er jo at jeg aldri har feiret en jul uten fråtsing i julekaker.

Klarer jeg det denne gang eller blir det som alle andre år?

Tiden vil vise, jeg er uansett positiv. 

 

FROKOST DAG 101:

Stekte poteter, stekt skinke og stekt egg.

 

LUNSJ DAG 101:

 

Pytt i panne.

Stekte løk, selleri, paprika, brokkoli og sopp, sammen med litt pølse og egg.

krydret godt med grillkrydder.

Servert med litt salat.

 

MIDDAG DAG 101:

Røkt svinekam med tomatsaus.

Svinekammen steker på 175 grader midt i ovnen i ca 2 timer.

Tomatsausen er hakkede tomater kokt med litt vann, løk og buljong.

Most med stavmikser og smakt til med salt og pepper.

Sellerirot og blomkål mos og kokte grønnsaker.

 

Et nydelig måltid!

 

Klem J

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg