Kjære leser.
Nå er julen kommet i huset. Ungene har pyntet egen julekalender.
Stjernen skinner i vinduet.
Fotballkampen med favorittlaget surrer på tv.
Mat må vi ha også. I dag ble det en god variasjon av grønt.
FROKOST DAG 100:
Havregrøt…. Som vanlig.
30 g havregryn 200 g melk kokt sammen med en banan på toppen.
LUNSJ DAG 100:
Lapskaus:
Kjøttpølse, gulrot, sellerirot, kålrot, løk og vårløk.
Kuttet i terninger og kokt sammen. Smakt til med salt og pepper.
Resten av familien fikk poteter i sin lapskaus.
MIDDAG DAG 100:
Taco:
Lefsen er laget som pizza bunnen min.
Ost, rømme smeltet. tilsatt 1ts egg, 2 ts hakkede mandler og hvitløk pulver.
stekt i ovenen på 235 grader midt i ovnen. Til den er gyllen brun.
Denne gangen lykkes jeg.
Taco kjøttet:
Karbonadedeig stekt sammen med gulrot og løk.
Smakt til med taco krydder etter ønske.
Servert med salat og 1 ts rømme.
Dette var utrolig godt! anbefales på det sterkeste!
Klem J
#havregrøt #lapskaus #taco #sunnmat #sukkerfritt #melfri #spisdegfri #brightlineeating
Fantastisk. Nå har jeg sitti og lest litt oppskrifter. Jeg tenker at det blir herlig å ha sin egen porsjon med pizza og lasagne. Nå skal jeg ikke lenger bruke glutenfrie pastaplater i det som resten av familien får, for da kan jeg ikke spise det :-). Dette blir jo superbra 🙂
Trine Ulsrød: Så bra! Du får sende meg en melding når du har laget det, så jeg får høre hvordan det har gått.