Kjære leser.
I dag har himmelen bare åpnet seg. Det renner i strie strømmer.
Før jeg tar turen til #bailine i dag, vil jeg dele noen oppskrifter for dagen.
FROKOST DAG 67:
#Havregrøt igjen… 30 g havregryn og 200g melk. Banan og druer som søtstoff.
LUNSJ DAG 67:
#bønnegryte:
Stek kjøttdeig, tilsett løk, gulrot, paprika og selleristang, kuttet i små terninger.
Tilsett hakkede tomater, squash i små strimler og brune bønner. Kok det godt sammen.
Smak til med salt, pepper og basillikum.
Kjempedeilig!
MIDDAG DAG 67:
#biffsnadder med rotmos:
Begynn med rotmosen. Sellerirot og blomkål kokes myke sammen
Moses med en stavmikser, smakes til med salt og pepper.
Biffstrimler stekes i litt olje på sterk varme. Tilsett Løk, paprika (rød,gul,grønn) blomkål,
brokkoli, purreløk og gulrot. Stek dette godt sammen og krydres med grillkrydder.
MYE GODT på en Onsdag!
Klem J
Så mye god mat! 🙂
elisebr: takker for det!