Kjære leser.
Maten har alt og si. Frokosten avgjør hvordan resten av dagen blir. Dette er ikke bare en myte.
Mange tror at de er smart som hopper over frokosten, men det fører jo bare til en mer sulten følelse utover dagen.
Det medfører at du spiser mer utover dagen som igjen kan føre til at du spiser for mye og kanskje også
ting du hadde lovet deg selv å holde deg unna.
Når du skal ned i vekt er jo det sammenhengen mellom det du spiser og det du forbrenner som er avgjørende.
Magen trenger også hvile for å opprettholde en god forbrenning.
Men går du rundt å spiser hele dagen får ikke kroppen hvile, magen jobber også hele dagen. Noe som ikke er så bra også.
Det sies at du forbrenner mest når solen står høyest på himmelen.
#FROKOST DAG 60:
Yoghurt naturell, havregryn, banan og druer.
#LUNCH DAG 60:
Får i kål suppe:
Jeg hadde litt får i kål igjen etter middagen på søndag. så da kunne jeg lage en deilig lunch av restene.
Her er det Kålrabi, kål, gulrot, blomkål, løk og sellerirot kokt sammen med en buljong trening
Smakt til med salt og pepper.
#MIDDAG DAG 60:
Stekt torsk med grønnsaker og rotmos.
Jeg steker torsken forsiktig i litt rapsolje. Med salt og pepper på.
Rotmosen er Kålrabi, gulrot og sellerirot, kokes godt sammen og moses med stavmikser, smakt til med salt og pepper.
Så mye god mat! 🙂
elisebr: Tusen takk!!!!