Kjære leser.
Den siste uken har jeg mottatt mange flotte meldinger.
Mange lurer på hva jeg egentlig spiser.
Denne bloggen er jo for å vise hva jeg spiser, men også for å inspirere til sunn mat.
Maten skal ikke være så komplisert at ingen klarer det.
Den skal smake godt, å kombineres med et familieliv.
FRPKOST DAG 135:
Havregrøt med banan og en kopp kaffe.
LUNSJ DAG 135:
I dag ble det pølsesuppe.
Winer pølser med høyt kjøttinnhold og ikke mel eller sukker blandt de 4 første ingrediensene.
10 oz med grønnsaker.
Her er det gulrot, løk, sellerirot, kålrot og vårløk.
4 oz pølse.
Kokes i vann med litt buljong.
Smakes til med salt og pepper.
Denne suppen tar 10 min å lage, kan også lages dagen før for å varmes i mikro.
Jeg spiser også frukt til lunsj.
MIDDAG DAG 135:
Lasagne:
Jeg steker kjøttdeig til hele familien.
Tar av det jeg skal bruke.
Kutter opp løk, paprika, gulrot og hakkede tomater.
Blander kjøttdeigen og grønnsakene i en stekepanne og surrer det godt sammen.
Smaker til med salt pepper, oregano, basillikum og rosmarin.
En liten skvett fløte kokes inn.
Squash deles i tynne skiver. De legges i bunnen av en ildfast form.
Ha kjøtt fyllet over og ost på toppen.
Stekes på 230 grader i ca 20 min, midt i ovnen.
Resten av familien får samme pastaplater og hvit saus i sin.
Klem J
#livstilsendring #sunnmat #spisdegfri #lasagne #pølsesuppe #havregrøt #ennyverden