Kjære leser.
Etter 9 timer i bilen kom vi frem til hytten.
En nydelig tur. Sol hele veien.
Ungene var rolige og gledet seg.
Har gruet meg litt til dette.
Ikke til å være på hytten, men til stoppene.
Bilkjøring over lenger tid forbinder jeg med å spise ting jeg ikke vil ha.
Jeg stopper alltid på bensinstasjonen for å kjøpe boller og cola.
I dag ble det tissepauser, kaffe og vann med kullsyre.
Det var vondt å gå forbi hyllen med nystekte boller,
Men jaggu gikk det så fint.
Da vet jeg at jeg klarer resten av påsken også!
FROKOST DAG 214:
Frokostmuffins med most banan.
1 oz linfrø.
2 oz havregryn.
3 ox melk.
6 oz most banan.
2 egg.
1 oz nøtter.
1 ts bakepulver.
1 ts kanel.
200 grader i 30 min.
LUNSJ DAG 214:
Kyllingsalat i boks:
10 oz salat.
4 oz revet grillet kylling.
2 oz rømme med hvitløk, gressløk, salt og pepper.
MIDDAG DAG 214:
Karbonader med mos:
5 oz selleri og blomkålmos.
5 oz kokte grønnsaker.
4 oz karbonader (kjøpte hjemmelaget på spar)
Klem J
#spisdegfri #brightlineeating #lettereliv #sunnmat #livsstilsendring
#karbonader #grønnsaker #kyllingsalat