TORSDAGENS SALTKJØTTMIDDAG

Kjære leser. 

Trøtt og sliten i dag. Dette været er avgjørende for hvordan jeg har det.

Sliter med ryggen disse dagene. Skriver mer om det senere.

I dag er det raspeballe dagen

 

FROKOST DAG 89:

200g Yoghurt naturelle med 30 g havregryn, frukt og bær.

 

LUNSJ DAG 89:

I dag ble det litt rester.

Hadde rester av grønnsaker fra i går og litt biffkjøtt som jeg stekte sammen. 

Hadde salt og pepper over og litt fløte.

kok det inn og server med litt salat.

 

MIDDAG DAG 89:

Saltet lammebog har kokt i ca 3 timer.

Rotmosen er selleri rot, kålrot og blomkål. mer kålrot enn det andre i dag.

Kokt godt sammen og most med stavmikser. Smakt til med salt og pepper.

med kokte grønnsaker.

Resten av familien Fikk kålrotstappe og raspeballer til.

 4 Raspeballer:

1 stor kokt potet rives fint

2 store rå poteter rives fint

Bland i byggmel og salt til en klissete deig.

Form boller og trekk de i kraften fra kjøttet ca 40 min.

Eller til de flyter opp.

 

Klem J

 

 

 

4 kommentarer

Siste innlegg